INDIAN MOTORCYCLE RETURNS, STRONGER THAN EVER

INDIAN MOTORCYCLE SA VRACIA EŠTE SILNEJŠÍ

2011 - SÚČASNOSŤ

Druhá dekáda nového tisícročia bola pre Indian Motorcycle plná vzrušujúcich udalostí a vývojového rastu. Revitalizácia značky začala v roku 2011 akvizíciou s firmou Polaris Industries, a Indian Motorcycle sa týmto okamihom vrátil na cestu, kam ho nasmerovali v prvej polovici dvadsiateho storočia jeho zakladatelia a priekopníci. Súčasný Indian Motorcycle Company je firma moderných technologických inovácií, prospešných partnerských vzťahov a rozrastajúcej sa modelovej rady autentických ikonických motocyklov.

V roku 2015 pokračovala spoločnosť Indian Motorcycle v obnove odkazu spoločnosti ako pevného podporovateľa armády a nadviazala viacročné partnerstvo s organizáciou Veteran’s Charity Ride (VCR) v Sturgise. VCR je nezisková organizácia, ktorá sa venuje poskytovaniu služieb pre vojnových veteránov zo všetkých oblastí služby.

Jared Mees at the FTR Rally Winners Podium

Jared Mees

Po návrate pretekárskeho tímu Indian Motorcycle Wrecking Crew spoločne s tímovými kolegami Briarom a Bronsonom Baumanom sa Jared "Jammer" Mees stal skutočným kráľom flat tracku. Mladý pretekár je päťnásobným šampiónom série Flat Track Grand National a má na konte dva po sebe idúce majstrovské tituly sezóny 2017 a 2018.

Vicki Golden portrait

Vicky Golden

Od chvíle, keď vstúpila na motokrosovú scénu, Vicky Golden zmenila v očiach verejnosti vnímanie ženského motokrosu. Rodáčka zo San Diega v Californii začala jazdiť a pretekať na motocykloch v útlom veku. Bola členkou prvého ženského motokrosového tímu Metal Mulisha a trikrát po sebe získala zlatú medailu v ženskom závode Moto X Racing na X Games. V roku 2014 bola nominovaná na ocenenie Best Female Action Sports Athlete ESPY. Naposledy Vicky pridala ku svojim úspechom svetový rekord v prechádzaní horiacimi stenami.

Travis Pastrana
Travis Pastrana
Stacked Car Jump

Travis Pastrana

V roku 2018 slávny kaskadér Travis Pastrana zopakoval tri najslávnejšie kaskadérske skoky Evela Knievela počas iba troch hodín. Na Travisove ohromujúce skoky sa pozrite nižšie:

PRELOMOVÉ MODELY

Prvotriedne jazdné vlastnosti, postavené na tradícii historických motocyklov Indian

Old sketch of the first-ever V-twin factory race bike

Chief

2013

Indian Motorcycle predstavuje prvý model od akvizície spoločnosťou Polaris Industries: moderný a výkonný Chief, inšpirovaný úspechom svojho menovca pred takmer sto rokmi.

Photo of the first Indian Scout built in 1920

Indian Scout

2014

Prvý celkom nový Scout po viac ako 70 rokoch ďalej rozširuje päťčlenú modelovú radu.

First Chief Motorcycle

FTR 1200

2017

Po triumfálnom návrate na flat trackové okruhy so špeciálom FTR 750 - Indian Motorcycle predstavuje civilný model FTR 1200. Zrodený na trati, upravený na cestu.

Indian Ace motorcycle

Indian Challenger

2019

Indian Motorcycle posúva americký V twin ďalej s úplne novým modelom - Challenger 2020, poháňaným novým motorom PowerPlus

História